حکم اعدام شش زندانی سیاسی توسط قوه قضاییه ایران اعلام شد
به گزارش کانون حقوق بشر ایران، روز دوشنبه ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۱، خبرگزاری میزان وابسته به قوه قضاییه ایران به طور رسمی صدور حکم اعدام شش زندانی سیاسی در استان خوزستان را اعلام کرد.
این زندانیان سیاسی علی مجدم، محمدرضا مقدم، معین خنفری، حبیب دریس، عدنان غبیشاوی و سالم موسوی، به اتهام کشتن دو مامور نیروی انتظامی، یک بسیجی و یک سرباز در بندر خمینی به اعدام محکوم شده اند.
اتهام دیگر این زندانیان سیاسی عضویت در گروه «حرکة النضال» و حمله به مقرات نظامی بسیج و سپاه بوده است.
این شش زندانی سیاسی، همراه با ۸ زندانی دیگر، در بهمن ماه ۹۷ بازداشت و به بازداشتگاههای اطلاعات منتقل و بشدت تحت شکنجه قرار گرفته اند.
اعترافات اجباری این زندانیان سیاسی تحت شکنجه اخذ شده است.
مشخصات در خصوص علی مجدم اعترافات اجباری تحت شکنجه اخذ شده است. ماموران اطلاعات سپاه همسر و فرزند علی مجدم را برای تحت فشار گذاشتن او بازداشت کردند. بازجویان علی را مقابل دیدگان همسر و فرزندش شکنجه کردند و بیش از ۶ ماه او را در سلول انفرادی نگه داشتند تا بتوانند از او اعتراف اجباری جعلی بگیرند.
نهایتاً پس از انتشار اعترافات اجباری جعلی فرزند و همسرش را آزاد کردند.
بیشتر بخوانید:

در روز ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۱، شعبه ۴ دادگاه انقلاب اهواز علی مجدم را همراه با ۵ زندانی سیاسی حبیب دریس، سالم موسوی، محمدرضا مقدم، عدنان موسوی و معین خنفری به اتهام محاربه به اعدام محکوم کرد. اما اعلام رسمی این حکم در روز ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۱، توسط سایت قوه قضاییه انجام شد.
بر اساس اخبار قاضی ادیبیمهر، رئیس شعبه ۴ دادگاه انقلاب شخصا در زندان شیبان حاضر شده و حکم اعدام شش زندانی سیاسی عرب علی مجدم فرزند صالح، معين خنفری فرزند صادق، محمدرضا مقدم فرزند محمدعلی، سيدسالم موسوی فرزند خلف، سيدعدنان موسوی فرزند يونس و حبيب دريس فرزند عبدالامير را به طور شفاهی به آنها ابلاغ کرد.
شعبه ۴ دادگاه انقلاب اهواز شش تن از دیگر از زندانیان سیاسی محبوس در زندان شیبان اهواز و زندان سپیدار اهواز را در این پرونده به زندان محکوم کرد:
فارِس عموری به ۳۵ سال، جاسم آلبوغبیش به ۱۵ سال، اسکندر مجدم، محمدقاسم مجدم (برادر محمدرضا مجدم)، رعد منیعات و توفیق منعیات، هرکدام به پنج سال زندان محکوم شدند.
کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک
Discussion about this post