با گذشت ۴۸ ساعت از انتقال زندانی سیاسی کسری نوری از زندان عادل آباد شیراز به مکانی نامعلوم، خانواده این زندانی سیاسی همچنان در نگرانی از وضعیت وی بسر می برند.
کانون حقوق بشر ایران، دوشنبه ۷ شهریور ۱۴۰۱، زندانی سیاسی کسری نوری روز شنبه ۵ شهریورماه بصورت ناگهانی، با اجبار و رعب و وحشت از بند سیاسی زندان عادل آباد شیراز به مکانی نامعلوم منتقل شد.
پوریا نوری برادر این درویش گنابادی با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود نوشت: «کسری نوری ظهر امروز حوالی ساعت ۱۲:۳۰ از بند سیاسی زندان عادلآباد به اجبار و همراه با رعب و وحشت به مکانی نامعلوم منتقل شده است. این انتقال بدون ارائه ‘دستور قضایی’ بوده و حتی علت آن به صورت شفاهی اعلام نشده و ما شدیدا نگران کسری هستیم و از او بی خبریم.»
همچنین دو نفر از وکلای این زندانی سیاسی به زندان شیراز مراجعه کردند اما هیچگونه پاسخی دریافت نکردند.
با گذشت ۲۴ ساعت از انتقال ناگهانی زندانی سیاسی کسری نوری، خانم شکوفه یداللهی مادر این زندانی سیاسی، با سفر به شیراز و مراجعه به زندان خواستار مشخص شدن وضعیت فرزند خود شد. مادرِ کسری که خود نیز قبلا دو سال زندانی بوده اعلام کرد : «من از اینجا تکون نمیخورم تا کسری را را ملاقات کنم».
امیر نوری، برادر کسری نوری درویش گنابادی و دانشجوی زندانی در یک مصاحبه تلویزیونی گفت «کسری نوری بدون حکم قضایی از زندان عادلآباد شیراز به مکانی نامعلوم منتقل شده است، هیچکس پاسخگو نیست و در حقیقت او را ربودهاند.»
مسئولان زندان شیراز به مادر کسری اعلام کرده بودند وی ظهر امروز دوشنبه ۷ شهریور به زندان باز می گردد اما تا کنون هیچ خبری از بازگشت او نشده است.
کاربران شبکه های اجتماعی برای همصدایی با این زندانی سیاسی با هشتک #کسری_نوری اعلام توفان توییتری کردند.
زندانی سیاسی کسری نوری کیست؟
کسری نوری ۳۲ ساله دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد حقوق بشر و درویش گنابادی، در در اول اسفند سال ۹۶ در واقعه گلستان هفتم بازداشت و به زندان تهران بزرگ منتقل شد. وی در آذر ۹۸ از این زندان به زندان عادل آباد شیراز منتقل گردید.
زندانی سیاسی کسری نوری در مرداد ۹۷ توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی احمدزاده به تحمل ۱۲ سال حبس تعزیری، ۷۲ ضربه شلاق، دو سال تبعید به ثلاث بابجانی، ۲ سال ممنوعیت خروج از کشور و ۲ سال ممنوعیت عضویت در گروههای و احزاب و دسته جات سیاسی و اجتماعی و فعالیت رسانه ای محکوم شد.
با اعمال ماده ۱۳۴، مجازات اشد یعنی هفت سال و نیم حبس تعزیری قابل اجرا شناخته شد.
کسری نوری در سال ۹۰ نیز سابقه بازداشت و زندان داشته است.
همچنین خانم شکوفه یداللهی مادر کسری نوری نیز در واقعه گلستان هفتم پس از شکستن سرش بازداشت و دوسال در زندان بوده است.
کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک
Discussion about this post