سخنگوی دستگاه قضاییه اعلام کرد در سال گذشته بیش از ۱۴۰۰ دادگاه مجازی در روز برگزار شده است.
به گزارش کانون حقوق بشر ایران، روز سه شنبه ۳۰ خردادماه ۱۴۰۲، خبرگزاری میزان در خبری به نقل از سخنگوی دستگاه قضاییه اعلام کرد که در سال ۱۴۰۱ جمعا ۵۱۷ هزار دادگاه مجازی برگزار کرده است.
ستایشی سخنگوی قضاییه نگفت که آمار دادگاههای برگزار شده حضوری چه میزان بوده است. ستایشی، برگزاری بیش از ۵۰۰ هزار دادگاه مجازی را اقدامی در جهت احقاق حقوق مردم ذکر کرد که «مانع مراجعه حضوری اطراف» شده است!
به این ترتیب در یک سال بدون حساب دادگاههای حضوری، هر روز بطور متوسط ۱۴۱۶ دادگاه مجازی برگزار شده است.
سوال این است که چرا آمار کل دادگاههای برگزار شده در یکسال را اعلام نمی کنید؟ علت این میزان از پرونده و جرائم در حاکمیت دیکتاتوری برای چیست؟ و چه کس یا کسانی عاملان اصلی این وضعیت در ایران هستند؟
سوال دیگر این است که آیا حق و حقوق مردم، در برگزاری دادگاههای مجازی خلاصه می شود؟ راستی در این بیدادگاهها کدام حق مردم را به آنها بازگردانده اید؟ زندانهایتان هم مملو از مردم محرومی است که نان شب هم در سفرههایشان پیدا نمی شود و در صورت اعتراض به ستمی که بر آنها روا می دارید، بازداشت شده و روانه زندانها می شوند. زندانهایتان لبریز از جوانانی است که ایران را آزاد از ستم میخواهند و خواستار برقراری دموکراسی در کشوری هستند که متعلق به آنها است.
از کدام «حق و حقوق» مردم صحبت می کنید وقتی دستگاه قضاییه تان در خدمت خامنهای ضحاک و ولایت فقیه و بقای نظام سرکوبگری است که «حق مردم» را بیش از ۴۰ سال است که ضایع کرده و تنها کارش سرکوب، زندان و اعدام و چپاول است؟
گوییا که درد مردم ایران، تنها رفت و آمد به دادگاههای حضوری نظام بوده که حالا منت حل این مشکل را بر سرشان می نهید.
کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک
Discussion about this post