دستگاه قضاییه جمهوری اسلامی با دامن زدن به نحوه قتل روح الله عجمیان در تلاش برای سنگین کردن پرونده متهمان دادگاه کرج است
پشت پرده تکرار و بازتکرار موضوع قتل «روح الله عجمیان» در تمامی خبرگزاریها و رسانه های حکومتی چیست؟
خبرگزاری میزان ارگان دستگاه قضایی حکومت در گزارش مربوط به نخستین جلسه دادگاه انقلاب برای رسیدگی به اتهامات ۱۵ کودک و جوان اذعان کرده است که «سید روح الله عجمیان» که از وی تحت عنوان بسیجی نام برده شده، «بدون داشتن ماموریت و به صورت خودسر و یا همان آتش به اختیار به سرکوب مردم معترض در اتوبان کرج پرداخته است».
به گزارش «کانون حقوق بشر ایران»، در گزارش میزان تصریح شده است که «سید روح الله عجمیان جهت کنترل تجمعات و بازگشایی مسیر اتوبان (کرج) و بدون هیچ ادوات و بدون اینکه، کسی چنین ماموریتی به وی محول کند، در راستای کمک به رفع انسداد اتوبان در محل حضور مییابد…».
دادگاه انقلاب درحالی این ۱۵ کودک و جوان را به اتهام افساد فی الارض محاکمه کرده است که طبق گزارش های منتشره از مراسم چهلم «حدیث نجفی» در گورستان «بی بی سکینه» کرج، تعداد زیادی از معترضان توسط بسیجیان خودسر از جمله همین عجمیان و همدستان وی در حوزه بسیج ۴۱۷ کمال شهر کرج، مصدوم شده و دو نفر از معترضان به نامهای نیما نوری و مهران شکاری کشته شده اند.
سرنوشت ۱۵ نفر از کودکان و جوانان ایرانی در حالی به دست قاضی آصف الحسینی رییس دادگاه انقلاب کرج سپرده شده است که بسیاری وی را «روانی» و «جانی» توصیف کرده اند.
تا کنون سه جلسه دادگاه انقلاب کرج به ریاست آصف الحسینی و بدون حضور وکلای متهمان، برگزار شده و قاضی دادگاه تلاش دارد تا با کش دادن و دامنه دار کردن دادگاه و طرح اتهامات بی اساس علیه متهمان، اراده دستگاههای امنیتی را بر فضا حاکم کند.
همچنین خبرگزاری میزان بصورت روزانه گزارشاتی از این دادگاه را هربار با عناوین، فیلمها و تصاویر گوناگون و با آب و تاب دادن به نحوه قتل روح الله عجمیان، منتشر میکند تا پرونده متهمان را سنگین تر کند و راه صدور حکم سنگین برای آنان را هموار سازد.
این در حالی است که به عقیده حقوقدانان، باید در یک دادگاه بی طرف، نقش عجمی در کشته و مصدوم شدن تعدادی از معترضان در مراسم حدیث نجفی بررسی شود.
درباره اعتراضات سراسری
اعتراضات سراسری اخیر با جان باختن مهسا امینی آغاز شد. مهسا امینی دختر ۲۲ ساله اهل سقز، عصر روز سهشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۱ در نزدیکی ایستگاه متروی حقانی توسط گشت ارشاد و به بهانه بدحجابی بازداشت و بر اثر ضربات به سرش در بیمارستان کسری جان باخت.
این اعتراضات از همان زمان کلید خورد و تاکنون نزدیک به دو ماه است که ادامه دارد. مردم در این اعتراضات خواستار سرنگونی تمامیت نظام حاکم و برقراری امنیت و آزادی و دمکراسی هستند.
درجریان این اعتراضات تاکنون بیش از ۵۲۰نفر از جمله ۶۵کودک جان باخته و بیش از ۲۰ هزار نفر (بر اساس آمارهای حکومت) بازداشت شده اند.
کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک