پرهام پروری از بازداشت شدگان تظاهرات سراسری با اتهام محاربه در انتظار برگزاری دادگاه است.
به گزارش کانون حقوق بشر ایران، قرار دادگاه مهندس جوان اهل سقز پرهام پروری ۲۵ساله، روز ۷ خردادماه ۱۴۰۲ مشخص شده است. او قرار است در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی عموزاد محاکمه شود.
وی در روز۱۸ آبان از سوی دادسرای زندان اوین به محاربه متهم شده است .
پرهام پروری در تاریخ ۱۱ مهرماه ۱۴۰۲، در درحالیکه از محل کار به منزل برمی گشت، در بحبوحه اعتراضات مردمی شهر تهران، با خشونت و ضرب و شتم توسط ماموران سرکوبگر بازداشت شد. بازداشت شد.
پس از بازداشت او را به زندان تهران بزرگ منتقل کردند. روز یکشنبه ٢٠ فروردین ماه۱۴۰۲، پرهام پروری همراه با بیست زندانی سیاسی دیگر بدون اطلاع قبلی از زندان تهران بزرگ به زندان اوین منتقل شد.
یکی از هم بندیان او درباره اش می نویسد:
«آشنایی من با پرهام پروری در بازداشتگاه ۲۰۹ وزارت اطلاعات شکل گرفت. با اینکه پس از نزدیک به ۴۰ روز را بدون عینک گذرانده بودم و صورت هیچکس را تشخیص نمیدادم، اما کبودیها و بعضاً سیاهی های روی بدن و صورت پرهام برایم مشخص بود. پسری بسیار آرام که زبان انگلیسی را بسیار روان و زیبا صحبت میکرد.
او را نزدیک به سه ماه در بازداشتگاه ۲۰۹ نگه داشتند و سپس به زندان تهران بزرگ آوردند.آن شب را فراموش نمی کنم که آخرشب او و یکی دیگر از دوستانمان را به سالن ما آوردند. پرهام بشدت لاغر و افسرده شده بود و بدلیل فشارهای روحی زیاد دچار استرس شدیدی بود. پروندهی پرهام پس از گذشت چند ماه هنوز در بلاتکلیفی ست و چندین بار است که تاریخ دادگاهش که در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران است را عوض کردهاند!
در حال حاضر تاریخ ۷ خرداد ماه را برای رسیدگی، به او و وکیلش اعلام کردهاند و هنوز اتهام محاربه به قوت خود باقیست!
ضابطین و مأمورینی که با او درگیر و او را مورد ضرب و شتم شدید قرار دادهاند. از او شکایت کرده و ادعا کردهاند که پرهام به آنها حمله کرده و آنها را زخمی کرده است. در حالیکه در حال حاضر هیچکدامشان جوابگوی خانواده و وکیل او جهت گرفتن رضایت نیستند!
قضیه بسیار جدی ست و جان این جوان بی گناه و با استعداد که سرشار از شوق زندگیست بشدت در خطر است! اگر سکوت کنیم، جان او را هم براحتی میگیرند! من با پرهام زندگی کردهام، او کاری نکرده و سزاوار چنین حکمی نیست! لطفاً صدایش باشیم، وگرنه بازهم …»
بیشتر بخوانید:

کانون حقوق بشر ایران را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
تلگرام / توییتر / اینستاگرام / یوتیوب / فیسبوک
Discussion about this post